woensdag 21 mei 2014

De oogjessoap...

Ik schreef het in mijn vorige blog al; de oogjessoap duurt voort...

We moesten van het oogziekenhuis (waar hij in maart geweest is) wachten tot ons mannetje zo'n 9 maanden oud was en aangezien hij nu 8,5 maand is besloot ik vast te bellen voor overleg. Ik vertelde dat zijn ene oogje over is maar zijn andere oogje niet. Sterker nog; de laatste dagen lijkt dat weer erger te worden. Zijn oogje is van traanoogje met gele snotjes weer naar constant groen gegaan en daarbij verschijnen er zeer regelmatig dikke korsten waar hij dan dus weer last van heeft.

De zachte snotjes zijn nog wel weg te halen elke keer maar die korsten zijn echt naar. Als we die willen gaan schoonmaken gilt ons mannetje het uit. Het zal ook vast geen fijn gevoel zijn... Natuurlijk proberen we zo vaak mogelijk zijn oogje nog schoon te maken als het nog nat is maar ja, als hij wakker wordt na een slaapje bijvoorbeeld is het al aangekoekt.

Supersneu! Hoe dan ook; ik heb dus gebeld vanmorgen en we hebben een afspraak: maandag 16 juni om 09:40u mag ons mannetje weer terug naar het oogziekenhuis.

Op zijn oogje en de verkoudheid na doet ons mannetje het supergoed hoor. Vanmorgen sliep hij zelfs tot 06:30u!! Heel fijn!

Gisteren bij de opvang heeft hij met zijn vriendje gespeeld. In zijn mapje stond:
"Vanmorgen eerst in de grote box gespeeld. Later nog even in de grote grondbox samen met B. Jullie liggen op je buik tegenover elkaar naar elkaar te kijken. Als T. met zijn hand op het kleed slaat doet B. dit na en ook andersom"
haha. Leuk he?

Momenteel (09:25u) ligt ons mannetje al weer te slapen. We zijn aan het oefenen met twee slaapjes op een dag en hij lijkt het vrij goed te trekken (zondag begonnen). Wie weet was hij hier gewoon aan toe...

1 opmerking:

  1. Hoe is het nu met zijn oogjes? Vind het zo zielig altijd vooral als ze zo klein zijn sta je zo machteloos. Veel sterkte voor de kleine!

    BeantwoordenVerwijderen