maandag 14 oktober 2013

Voetbal en buikpijn...

Afgelopen vrijdagavond was er voetbal op televisie. Manlief en ik hebben beiden niets met voetbal (ja als heel NL op zijn kop staat vanwege een EK of WK vinden wij het ook wel leuk als Nederland wint maar ach eigenlijk slapen we er niet minder om als ze verliezen). Hoe dan ook; hier in huis staat er ook geen voetbal aan.
Vrijdag speelde het Nederlands elftal en waren er vrienden hier die graag even de stand wilden zien. En; aangezien Thijs net wakker was vanwege een fles maakten we de volgende foto die we naar de voetbaloom stuurden:

Oom:
Heeeeeeeeel goed!!!!
Maar niet te veel naar die feyenoorders kijken

Ik:
Ja eh niet te moeilijk maken nu he?

Oom:
Jawel
Want loopt geen ajaxcied in het veld nu
Maar goed, oranje kijken kan geen kwaad.
Ho! Speelt er toch 1 van ajax

Pfff je kunt het ook niet snel goed doen bij deze oom he? haha


Los van het voetbal gaat het goed hier. Ons vriendje groeit goed en met mijn gezondheid gaat het ook prima (behalve een prikkende keel maar het is ook wel weer fijn verkoudheidseizoen natuurlijk). Soms heeft Thijs wat last van zijn buik. Zo ook gisterenavond en vanochtend vroeg. Manlief vindt dit nogal frustrerend. Een vieze luier kun je wat aan doen. Honger? Daar weten we ook wel wat op. Maar die krampjes waarbij hij zich tussendoor laat troosten maar verder ligt te kermen en te wurmen... Ja daar kun je niet zo heel erg veel mee (behalve warm houden, hand op het buikje, rondjes lopen, enzovoorts). Soms helpt gewoon even geen één trucje. En dat is best wel eens lastig. Vooral manlief heeft hier moeite mee. Hij voelt het als falen als hij dan wat gefrustreerd ontdekt dat er geen één trucje werkt. Vanmorgen vroeg heb ik ons vriendje overgenomen zodat manlief zich nog eventjes om kon draaien want ach; ik heb verlof en hij moet werken tenslotte.
En gelukkig heeft ons kleine vriendje niet zo heel vaak last van krampjes.
En gelukkig huilt ons mannetje niet eindeloos en troosteloos als hij krampjes heeft.
En gelukkig gaf het CB aan dat ons kleintje nu op het hoogtepunt zit van krampjes en dus valt het best mee allemaal en wordt het vanzelf een keer minder.

Het komt wel goed. Vandaag was manlief tussendoor vrij en hebben we maar een flinke wandeling gemaakt met Thijs. Heerlijk even de frisse lucht in. Altijd goed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten