donderdag 24 oktober 2013

Papa-tijd!

Thijs ligt momenteel heerlijk te slapen alhoewel hij soms tussendoor wakker wordt door zijn snotneus/ niezen/ hoesten (alles half) waardoor hij schrikt en enigszins overstuur is.

Gisterenavond was manlief zomaar een woensdagavond vrij (normaal werkt hij dan) en hij besloot dat het de hele avond papa-tijd was. Eerst kreeg Thijs van papa de avondfles. Daarna hingen ze samen de was op en zetten ze koffie (oké papa dan; Thijs ging mee in de buikdrager) en daarna saampjes op de bank. Heerlijk! Ik heb zo zitten genieten van het kijken naar mijn mannetjes... Thijs had op de bank wel een half uur lang volledige aandacht en kletste af en toe tegen zijn vader "eeeh" en "uhh" en papa kletste terug. En ja hoor papa werd tussendoor ook getrakteerd op af en toe een grijns of een kraaitje. Heerlijk!

Ik zei manlief dat hij nog maar 5 maandagen hoefde te werken voordat hij elke maandag lekker tijd met zijn kind had en dat had hij zich nog niet beseft want dat viel hem reuze mee! En zo'n avondje gezellig met zijn zoon geeft energie.

Op naar nog véél meer vader-zoon-momentjes :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten