vrijdag 24 januari 2014

Laatste keer...

Onder vele, vele eerste keren zijn er in het jonge leventje van ons kleine mannetje ook al laatste keren... Zo was vandaag de laatste keer dat hij samen met mama naar babymassage ging. Wat heeft hij er van genoten elke keer! Nu is het idee dat mama alle handgrepen kent (en ook wat gymoefeningen) en dit zelf thuis kan gaan doen. Gaat vast goed komen :-)
Vanmorgen vond ons mannetje het goedkoopste speelgoed in huis; de verpakking van de doekjes. Soms is iets heel makkelijk he? Schatje...

Op de groene oogjes en af en toe hoesten na gaat het prima met ons mannetje. We hebben zelfs zomaar ineens een kadootje gekregen: 3 nachten achtereen geslapen van 23:00u tot 07:00u!!! Wauw!

Dit weekend is een druk weekend met zondag een bijzondere dag: ons mannetje wordt gedoopt.
Wij hebben er al heel veel zin in. Het wordt vast heel bijzonder. In ieder geval is zijn kleding al heel bijzonder. Natuurlijk achteraf een blogje over hoe het was :-)

Alvast fijn weekend voor jullie allemaal!

2 opmerkingen:

  1. Ach wat een lieve foto. Finn begint inderdaad ook steeds naar verpakkingen te grijpen,
    En wat heerlijk dat je door hebt kunnen slapen. Finn zit midden in zijn sprongetje, wat zich uit in hele onrustige nachten :/ Maar het gaat weer over gelukkig haha.

    Ik wens jullie een hele mooie dag zondag!

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schatje! Toen Sam wat kleiner was, ben ik naar babymassage geweest. Echt zalig voor die kleintjes en heel leuk om te doen.

    BeantwoordenVerwijderen