donderdag 2 januari 2014

2014!

Wat heeft ons mannetje het goed gedaan!
We waren thuis met oudejaarsavond en vrienden kwamen hier. De hele dag waren ze al flink bezig met vuurwerk hier in de straat en ik was benieuwd wat hij er van zou vinden maar meneer heeft aardig zijn eigen schema gevolgd. 's Nachts is hij twee keer kort wakker geweest. Eén keer is papa geweest en de tweede keer ging ik even boven kijken en lag hij met zijn handje op zijn gezichtje zachtjes te huilen alsof hij wilde zeggen "zout op stelletje mafkezen; het is midden in de nacht! Laat me slapen!". Gelukkig lukte dat ook wel weer snel :-)

Gisteren nieuwjaarwensen bij opa en oma en bij overopa en overoma waar we andere opa en oma ook tegen kwamen. 's Morgens heeft ons mannetje uitgebreid zitten kletsen tegen opa en oma. De middag was hij iets minder gezellig maar ja zo'n dag is ook wel lang he.. En dan al die nieuwe indrukken en verschillende gezichten... Hij heeft zich supergoed gehouden en wij zijn trots op hem. Lekker mannetje!

Vandaag weer een werkdag en deze keer bracht papa ons mannetje naar oma. Dat was even stressen in de vroege morgen en ons mannetje vertrok met zijn fles warm maar nog niet gegeven naar oma. Dan maar daar ontbijten. Ik geloof dat ons mannetje het niet een heel groot probleem vond maar papa en mama moeten samen nog maar even goed naar de planning kijken. Ook wij moeten nog gaan ervaren en leren hoe dingen moeten gaan in onze werkschema's....

Fijne dag allemaal en natuurlijk alsnog de allerbeste wensen voor dit nieuwe jaar!

1 opmerking:

  1. Ahh wat knap zeg! Hier leek hij ook niet veel last te hebben van het vuurwerk. Helaas wel van de reflux, wat hij normaal s'nachts helemaal niet heeft.
    Toch heeft hij alsnog goed geslapen en mochten wij ook uitslapen van hem haha, hij melde zich pas om half 9 ^^

    Het lijkt me heel moeilijk om een goed schema op te zetten, dat is weer een klein gelukje dat ik nog steeds geen werk heb.
    Fijne week verder nog :)

    BeantwoordenVerwijderen