dinsdag 24 december 2013

KDV & babymassage

Vandaag was de eerste dag dat ons kleine vriendje mocht gaan wennen bij het KDV. Tijdens mijn zwangerschap kocht ik een aapjesrugzak voor ons aapie en die ging mee. Gevuld met map van het KDV (gepimpt door mama zie eerder bericht), een fles (want ja etenstijd valt net binnen het wennen vandaag) en reservekleertjes. Papa en mama waren allebei vrij dus gingen we jou samen weg brengen. We hebben een foto gemaakt bij de ingang (erg ben je als ouders meteen he?).
Eenmaal binnen begon ons vriendje meteen te sjansen met de juffies. Lachen en kletsen haha. Lekker ding. We lieten hem daar met een gerust hart achter. En het was ook maar anderhalf uur dus dat is te doen. Bij ophalen was meneertje een heel verhaal aan het vertellen aan de juf. Volgens zijn papa valt hij op blond. Hoe dan ook; het was heel goed gegaan. Goed gedronken en gezellig aanwezig. Top dus! Volgende week dinsdag mag hij weer anderhalf uur oefenen. 
 Daarna hadden we een half uurtje babymassage. Tenminste; dat was de planning. Ik was ZO benieuwd wat hij er van zou vinden. Er was vertelt dat kindjes vaak wel moeten wennen en soms de eerste keer maar een kwartier volhouden. Ons mannetje vond het heeeeeeeeeeeerlijk! Hij was totaloss van het wennen op het KDV; was aan het slapen in de auto, sliep tegen mij aan in de wachtkamer maar eenmaal begonnen was hij breeduit aan het grijnzen, lachen en kletsen. We hebben zo'n heerlijk mannetje!

Mama leert in 5 keer de technieken zodat we het thuis ook kunnen. Officieel in groepjes maar omdat er geen groepje was is het één op één. De fysiotherapeute met een pop naast ons en jij bij mama op schoot. Lekker smeren met zwitsal :-)

Beentjes...
 Voetjes en teentjes...
 Buik en schouders...
 Armpjes en handjes; het kwam allemaal aan de beurt!
Eenmaal buiten bleken we een uur gewerkt te hebben! Niets van gemerkt...
Ik heb al weer zin in de volgende keer! :-)

1 opmerking:

  1. Wat fijn dat alles goed gegaan is op het KDV! Lijkt me zo spannend de eerste keer en een beetje eng hihi.

    BeantwoordenVerwijderen