dinsdag 11 februari 2014

Zieken-update

Nou ja... ziek...
Een update in ieder geval!

Het plekje van de ringworm op zijn hoofd is zo goed als weg. De zalf hielp vrij snel. Nu is het dat we weten dat er een plekje zit en dat je dan iets kunt zien (we smeren ook nog) maar eigenlijk is het plekje weg. Top dus!

De oogjes zijn nog niet over. En eerlijk gezegd weet ik ook niet of ik wel verbetering zie.
De ooghoekjes zijn nog steeds rood en schraal en de oogjes zijn nog steeds niet schoon of droog geweest. Ze zijn wel weer minder groen maar ja dat is elke keer zo als de top van de verkoudheid over is. Even kijken hoe het er einde van de week uit ziet. Als we geen verbetering zien dan moeten we dan weer contact opnemen met de huisarts. Het kan zijn dat zijn traanbuisjes dan doorgeprikt moeten worden zei hij. Nou ja; eerst nog een paar dagen drie maal daags fanatiek doordruppen en zijn ooghoekje masseren en dan zien we einde van de week wel hoe het er voor staat.
Verder (los van nog wel wat verkouden) gaat het goed met ons mannetje. Inmiddels is hij al weer vijf maanden oud (afgelopen zondag). Gaat hard!!

De kinderopvang omschrijft hem als "een open mannetje" (hij kijkt ontzettend om zich heen, wil alles weten en is erg nieuwsgierig) en "een kletskous" ja dat klopt wel. Volgens manlief lijkt ons mannetje op zijn moeder. Is dat een compliment?
Vandaag had hij bij een leidster op schoot gezeten en had hij constant naar links (naar haar) gekeken en zitten kletsen. Even dachten ze dat hij voorkeur had voor links dus draaiden ze hem om door hem op de andere knie te zetten. Meneer draaide zijn koppie naar rechts (naar de leidster toe) en ging gewoon door met kletsen haha. Gefopt! Niets voorkeur. Gewoon héél sociaal!
Soms kan hij HEEL serieus kijken als hij zit te 'kletsen'. Echt heel schattig. En dan "perst" hij er geluidjes uit want sommige dingen zijn nog wel heel moeilijk hoor!

Ik ben zo benieuwd naar hoe hij zich verder ontwikkelt. Ik vind het HEERLIJK om te zien allemaal! En 'straks' gaan we richting helemaal omrollen (nu stopt hij halverwege). En zitten. En nog meer kletsen. Enzovoorts. Zo mooi om te zien!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten